Xerrada de Juanjo San Sebastián en la 6a Pujada al Nas del Gegant

La 6a Pujada al Nas del Gegant, que se celebrarà el proper 25 de novembre, comptarà enguany amb la conferència de l'alpinista, Juanjo San Sebastián. La xerrada "El Viaje" tindrà lloc, a les 19.30 h, a Sant Francesc (Montblanc).

“El Viaje” és una història de transformació personal viscuda a través del temps i de multitud de serralades i espais naturals del món. Es pot dir que, més que una història de muntanya, és un recorregut per totes les emocions i estats d'ànim que podem sentir els éssers humans. Recull tota la trajectòria del seu protagonista, Juanjo San Sebastián, per diversos paratges privilegiats del món com l'Himalaya, Karakorum, Yukón, Georgias del Sur… parant especialment en dues muntanyes d'especial significat per a ell: l'Alpamayo, al Perú i el K2, segona elevació de la terra.

unnamed

DCIM100MEDIA

unnamed (1)

La 6a Pujada al Nas del Gegant, que tindrà lloc durant el matí a Prenafeta, està organitzada pels Cucots Nocturns i el Club Excursionista de Montblanc. Les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer a través del portal de la FEEC i s'hi pot accedir clicant al següent enllaç: Inscripcions a la 6a Pujada del Nas del Gegant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *