Sortida infantil al Barranc de l’Argentada

El Club Excursionista Montblanc organitza pel pròxim dissabte, 21 d'octubre, una sortida infantil al barranc de l'Argentada i a les antigues mines. L'hora de quedada serà a les 9.30 h, a Sant Francesc. L'excursió sortirà des de la pista del barranc de Castellfollit, on ens desplaçarem en vehicles particulars. L'indret es troba aproximadament 1,5 km després de l'àrea de lleure de la Roca de l'Abella i a l'alçada de l'imponent Roc Ponent.

Es tracta d'una sortida de 8 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 250 metres. La ruta sortirà des de la pista i s'entrarà al barranc de l'Argentada. Pel corriol s'anirà pujant suament. Un cop dalt del barranc trobarem una pista més ampla que ens portarà a les antigues explotacions mineres de barita. La tornada es farà pel mateix camí.

sortida_xiquets_argentada_CEM_tardor2017-1

sortida_xiquets_argentada_CEM_tardor2017-2

sortida_xiquets_argentada_CEM_tardor2017-3

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *