Una vintena de persones participen en la sortida familiar pel riu Brugent

Una vintena de persones, entre petits i grans, han participat aquest passat diumenge 9 de juliol en la sortida familiar pel riu Brugent, organitzada pel Club Excursionista Montblanc. El punt de partida ha estat el Pinetell i des des d'aquest indret s'ha iniciat una ruta circular pel riu Brugent que ha passat pel Toll de l'Esqueix i el pont penjant.

Petits i grans han gaudit d'una jornada a la muntanya en una sortida que, com estiu, està pensada per tal que tothom que ho desitgés pogués fer un bany al riu, en aquest cas al Brugent. Des del Club Excursionista s'organitzen aquestes excursions per tal de gaudir d'una jornada de convivència familiar, on l'objectiu principal és passar-ho bé i iniciar als més petit en el món de l'excursionisme i de la muntanya.

Sortida familiar pel riu Brugent (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *