Sortida familiar pel riu Brugent

Sin título

Des de Cub Excursionista Montblanc organitzem una sortida famiiar pel riu Brugent, que tindrà lloc el pròxim diumenge, 9 de juiol. Ens desplaçarem fins al Pinetell amb vehicles particulars. Un cop allí farem una ruta circular baixant al riu Brugent i passant pel Toll de l’Esqueix.

Com cada sortida d’estiu que fem, està pensada per tal que tothom qui vulgui pugui fer un bany al riu, en aquest cas al Brugent. Qui ho vulgui haurà de portar a la motxilla el material necessari (calçat de riu, banyador, tovallola...). Durant la sortida també farem una petita parada per esmorzar.

La sortida està especialment indicada per a xiquets a partir de 3 anys. És obligatori que els petits estiguen acompanyats d'un dels pares o d'un responsable.  Per a xiquets més petits recomanem portar-los amb motxilla.  És important ser conscients de que es tracta d'una excursió i d'un matí de convivència, on l'objectiu principal es passar-ho be i iniciar als petis en aquest món.

Desnivell positiu: 200 metres en total (anada i tornada)

Distància: 5 km en total

Nivell de sortida: Fàcil

Hora de sortida i lloc:  9 h, plaça de Sant Francesc de Montblanc

Horari:  4 hores aproximadament (incloent trajecte amb cotxe)

 Material indispensable:

Calçat adient de muntanya, gorra, begudes i menjar necessàries per l'activitat (esmorzar). A més a més penseu en cremes de protecció solar i antimosquits, i qui vulgui banyar-se ha de portar material de bany (calçat de riu, tovallola, banyador...).

Material opcional:

Motxilla portabebés (per als que tingueu xiquets que no aguantin tot el trajecte caminant)

Altres:  El trasllat fins al Pinetell es farà amb vehicles particulars. És recomanable apuntar-s'hi via mail (c.excursionista.montblanc@gmail.com), o al telèfon 686759504 (Jaume) per tal de preveure els vehicles i d’esperar-vos a la sortida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *