Joan, Nil i Oriol Cardona a l’Enfila’t de Montblanc

19225823_1435774406480139_9186079321561225011_n

El Club Excursionista Montblanc organitza, pels propers dies 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició de l'Enfila't. Es tracta d'un esdeveniment de caire esportiu que engloba la competició d'escalada "Penitent Crew" i la cursa nocturna "Barrancs de Llegenda". A més, l'Enfila't d'enguany comptarà com a plat fort amb la conferència "Competint contra ningú", a càrrec dels esquiadors de muntanya catalans Joan, Nil i Oriol Cardona. La conferència tindrà lloc el divendres 30 de juny, a les 19.30 h, a Sant Francesc.

Tercera edició del "Penitent Crew"

En el marc de l'Enfila't es durà a terme també el Penitent Crew. Es tracta d'una competició d'escalada en parelles que tindrà lloc dissabte 1 de juliol, de 15.30 a 19.30 h, al roquer del Penitent de Montblanc. L'objectiu de la competició és aconseguir el màxim de vies encadenades possibles en un temps determinat. Cada via tindrà una puntuació diferent, segons el grau de dificultat.

L'activitat és gratuïta pels socis del Club Excursionista Montblanc i té un cost de 5 € per als no socis. Totes aquelles persones interessades a participar-hi es podran inscriure el mateix dia, a les 15 h, al pàrquing del Penitent. Un cop finalitzada la competició es farà el repartiment de premis a Sant Francesc. Hi haurà entrepans i begudes per als participants.

Tercera edició de la cursa nocturna "Barrancs de Llegenda"

Dins de les activitats esportives de l'Enfila't hi ha també la tercera edició de "Barrancs de Llegenda", organitzada pel Club Excursionista Montblanc amb la col·laboració de Conca Senglars i Cucots Nocturns. Es tracta d'una cursa nocturna de muntanya que tindrà lloc també el dissabte 1 de juliol i que transcorre pels barrancs de Montblanc que des de temps immemorials han viscut les llegendes nocturnes més inversemblants. La prova compta amb tres circuits:

- Cursa "Barrancs de Llegenda", amb un recorregut de 25 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 19.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 4.30 hores per completar-la.

- Cursa "Dos barrancs", amb un recorregut de 16 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 20.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 3.15 hores per completar-la.

- Cursa "Un barranc", amb 10 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu. La sortida serà a les 21.00 h des de la plaça de Sant Francesc i els participants disposaran de 2.45 hores per completar-la.

El repartiment dels dorsals es farà de 17 a 18.30 h i l'entrega dels premis tindrà lloc a partir de les 23.30 h a la plaça de Sant Francesc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *