Sortida infantil a la Casa Forestal del Titllar i al Coll del Bosc

El Club Excursionista Montblanc organitza, pel pròxim dissabte 20 de maig, una sortida infantil a la Casa Forestal del Titllar i al Coll del Bosc. L'excursió té un recorregut de 7 quilòmetres i compta amb un desnivell positiu de 400 metres. El punt de trobada serà la plaça de Sant Francesc, a les 9 del matí.

Des de l’àrea de lleure de “La Font de la Teula”, que es troba a uns 6,5 quilòmetres del monestir de Poblet per la carretera de Prades, s'agafarà un camí que de seguida es converteix en corriol, en direcció sud. La ruta aviat començarà a pujar i un cop recorreguts 2,2 quilòmetres i uns 200 metres de desnivell positiu, arribarà a la Casa Forestal del Titllar, obra modernista del primer quart del segle XX, que antigament era utilitzada com a habitatge del guarda forestal del bosc i la seva família. Un cop en aquest indret, s'aprofitarà per fer una parada i esmorzar. Després l'excursió seguirà pujant durant 1,5 quilòmetres més per a guanyar uns nous 200 metres de desnivell positiu i arribar al Coll del Bosc, gran esplanada on conflueixen diversos camins i hi ha unes vistes privilegiades. La tornada es realitzarà pel mateix camí.

La sortida està oberta a socis i no socis. La poden fer nens a partir de 5-6 anys acostumats a caminar per la muntanya. Per a més petits el Club recomana dur una motxilla per portar-los si es cansen. El trajecte fins a la sortida de l’excursió (Font de la Teula) es farà en vehicles particulars (uns 20 minuts). Els interessats en fer aquesta sortida cal que ho comuniquin al Club via e-mail (c.excursionista.montblanc@gmail.com). És obligatori que els infants vagin acompanyats d'un adult responsable. En acabar, els que es vulguin es quedaran a dinar de pícnic a l’àrea de lleure de la Font de la Teula (punt d’inici de l’excursió).

 

file-page1

file-page2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *