Primera Trobada Walking-Trail-Bike

cartell_cogullons (1)

Aquest diumenge, dia 12 de març, tindrà lloc la primera Trobada Walking-Trail-Bike al refugi dels Cogullons. Es tracta d'una activitat organitzada conjuntament pel Club Atlètic Montblanc, el Club BTT Montblanc i el Club Excursionista Montblanc.

L’objectiu és fer una trobada els tres clubs, amb l'opció de poder fer la sortida caminant, corrent o en bicicleta. L'activitat no és competitiva i és oberta a tothom. Per als que vulguin venir a caminar, se sortirà de Rojals a les 9 del matí. La caminada serà de Rojals als Cogullons i tornada.

Per als que la vulguin fer corrent, la trobada serà a les 8.15 h a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. I per als que vulguin anar en BTT, la trobada també serà a les 8.15 h a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. La idea és arribar tots pels volts de les 10.30 del matí. A l’arribada al refugi hi haurà esmorzar.

La trobada és oberta a tothom i gratuïta, però per preveure quanta gent hi assistirà cal enviar un correu abans del 10 de març a un dels següents correus:
– c.excursionista.montblanc@gmail.com
– atleticmontblanc@gmail.com
– bttmontblanc@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *