Sortida familiar al refugi dels Cogullons

El Club Excursionista Montblanc organitza aquest dissabte, dia 11 de març, una sortida familiar al refugi dels Cogullons. Els participants es desplaçaran fins al coll de la Mola en vehicles particulars i començaran a caminar pel GR 171-4. En poc més de dos quilòmetres i amb un desnivell poc apreciable arribaran al refugi dels Cogullons.

Un cop allà s'obriran les portes del refugi que dóna aixopluc als excursionistes a la muntanya. Grans i petits esmorzaran plegats i aprofitaran per fer una caminada pels voltants del refugi. Baixaran fins a la font del Grèvol i fins la pista que puja de la Bartra, la seguiran en ascens fins al mateix coll de la Mola, tornant novament al refugi, entrant abans al racó de la balma dels Cogullons.

La previsió és dinar de picnic al mateix Refugi. En acabar, faran el camí de tornada pel mateix corriol. La sortida està especialment indicada per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys. És obligatori que els petits estiguin acompanyats d'un dels pares o d'un responsable.

file-page1

file-page2

file-page3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *