Una vintena d’excursionistes participen en la sortida infantil al Mas de la Pasquala

Una vintena de persones han participat aquest dissabte en la sortida infantil al Mas de la Pasquala, organitzada pel Club Excursionista Montblanc. Petits i grans han pogut gaudir plegats d'una jornada de convivència a la muntanya, en què l'objectiu principal ha estat passar-ho bé i iniciar als infants en aquest món.

L'itinerari ha sortit des de la plaça de Sant Francesc. Des d'aquest punt, els petits excursionistes han anat a buscar el camí de Tàrrega, com si volguessin pujar a Sant Joan. A mig camí, però, la ruta s'ha desviat per pujar per un corriol recte i dret que els ha portat fins a la base del Roquer del Penitent i la Cova del Lladre. Els petits han quedat impressionats amb la bellesa del paratge. Tot seguit, l'itinerari ha continuat fins a arribar al Mas de la Pasquala. Aquest és un indret que va tenir una important indústria de fabricació i conservació de gel en pous fins a finals del segle XIX.

La distància del recorregut ha estat de 6,5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 460 metres. Un itinerari dur que els petits caminadors, d'entre 6 a 10 anys, han fet sense cap problema i a bon ritme. Durant el camí, els infants han pogut gaudir de paisatges típics de la tardor, amb tota la gamma de colors de les fulles dels arbres caducifolis i dels fruits que ofereix aquesta època de l'any, com ara alguns bolets i cireres d'arboç.

La pròxima sortida que organitza el Club està prevista per a finals d'hivern i serà al refugi dels Cogullons. Des del Club s'informarà amb antelació sobre la data i el recorregut de l'excursió.

sortida-infantil-al-mas-de-la-pasquala-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *